September 11, 2010

Quilling,Квилинг,Куилинг

Как да не се похваля - имам си квилинг лентички в магазинчето. Толкова време си мечтах за това. От самота начало можех да имам, но исках да са перфектни. Исках да са такива, каквито съм си купувала от най-хубавите чужди магазини за квилинг.
И ето резултата: висококачествена 130гр хартия, страхотни цветове, огромна гама,4мм ширина, 35см ширина(уаууу)!
Комбинирах ги цветово - на гами. Моят опит показва,че това е най-подходящия вариант. Естествена направих и голям микс с всичките 40 цвята. Но непременно исках да има поне по 10 лентички от цвят( за да са достатъчни за изработването на един голям или няколко малки елемента).













С най-голямо удоволствие ще приема предложения, критики, похвали!

4 comments:

Dorka Kokorka said...

Уау! Аз лично не си падам по куилинга, т.е. да го правя, де, иначе с голямо възхищение разглеждам творенията на останалите хора, които създават най-различни прекрасни неща само чрез навиване и леко прегъване на тези лентички...
Смятам, че си ги разпределила страхотно и много добре си решила да изчакаш, за да са най-най-най :) Чак май ще ме зарибиш да опитам и аз някой път, не спирам да съзерцавам снимките на преливащите цветове...

Irena said...

Смятам че наистина този начин на разделяне е доста добър.
Поздравления за качеството и дължината.

Изпращам ти много усмивки :)

Just_Me said...

Здравейте, аз съм Мадлен. Наскоро се запознах с квилинга, но ведна много се заинтересувах. Мого обичам да се занимавам с такива неща, но не знам от каде да си набавя необходимия инструмент за навиване на хартия. Моля Ви пишете ми!!! :)

Greta said...

Здравей, Мадлен! Инструмент за навиване и лентички за квилинг можеш да намериш в моето магазинче www.gretasart.com
http://gretasart.com/index.php?route=product/category&path=86_39

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails